Petak 28.11.2014.

Poslovanje sa Logikom - Sve informacije u vezi sa Logik poslovnim programima

homesite mapmail
 

Registar PDV obveznika

31.12.2004

Na sajtu Poreske uprave postavljena je stranica gde je moguće proveriti da li je Vaš partner (dobavljač ili kupac) PDV obveznik. Ovoj strani možete pristupiti odavde.

Kao podršku, Logik u svom programu FirmA nudi direktnu proveru i automatsko preuzimanje podataka o partneru na osnovu PIB-a. Na taj način svi PDV obveznici i njihovi podaci su podložni kontroli od strane korisnika direktno iz programa. Pročitajte više o programu za praćenje poslovanja Logik FirmA i potpuno besplatno preuzmite probnu verziju programa za knjigovodstvo.

Prestaje podrška za Windows XP

Od 8. aprila 2014. godine Microsoft obustavlja dalju podršku za Windows XP. Tim povodom Logik, Microsoft i WinWin organizovali su skup u Nišu na kome su svoje poslovne partnere upoznali sa potencijalnim problemima i mogućim rešenjima.


Automatizovan izvoz elektronskih prijava poreza

Naša softverska rešenja pružaju potpunu automatizaciju u predaji elektronskih poreskih prijava, s obzirom da je automatizovan izvoz za portal Poreske uprave: E-porezi. Sve tri vrste prijava se podržane: PP-PDV, PPP-PD i PPP.


Podržani su novi fiskalni uređaji

Logik nastavlja da proširuje paletu fiskalnih uređaja za koje ima podršku u svom softveru. Nekoliko novih uređaja koji se sada mogu koristiti u sprezi sa Logikovim programima su: Int Raster FP-600, Int Raster DP-35 i DP-25, Galep GP-550, Shollex Epson TM-T260F, HCP P2-DS, ...


Sve vesti >>

RSS