Logik Firma

Program za podršku u praćenju poslovanja

Firma

Kompjuterski program za kompletnu podršku u praćenju poslovanja malih i srednjih preduzeća. Program organizuje celokupnu poslovnu evidenciju na jednom mestu i omogućava Vam brz i jednostavan uvid u svaki segment Vašeg poslovanja.
Maksimalna pouzdanost u korišćenju

Preko 3000 zadovoljnih korisnika, pravnih lica, dokazuje pouzdanost i sigurnost našeg poslovnog softvera. Tačnost i preciznost programa smanjuju faktor ljudske greške, što Vam omogućava bolju kontrolu poslovanja.

Ubrzavanje rada kroz veliki broj automatizama

Proverite da li je Vaš partner u blokadi, preuzmite relevantne podatke sa APR-a, ili srednji kurs NBS-a i sve to na jedan klik. Logika našeg poslovanja je da Vam kroz razne automatizme uštedimo vreme kada god je to moguće.

Uvek dostupna tehnička podrška

Tim stručnjaka od 15 ljudi odgovaraće na sva Vaša pitanja i nedoumice putem telefona, e-mail-a, internet konekcije ili putem dolaska u Vaše prostorije.

Olakšano odlučivanje kroz napredno izveštavanje

Veliki broj izveštaja Vam u svakom trenutku omogućava donošenje pravih odluka. Praćenje učinaka zaposlenih, kretanje trendova prodaje, analiza kupaca i dobavljača, obrt kapitala i još mnogo drugih izveštaja biće od neizmerne pomoći prilikom kreiranja planova.

Jednostavnost pri korišćenju

Uniformnost modula omogućava korisniku jednostavno i brzo snalaženje u programu čak i korisnicima slabije informatičke pismenosti.

Poslovanje na udaljenim lokacijama sa jedinstvenom bazom u oblaku

Rad u lokalnoj mreži se naravno podrazumeva, ali mi idemo korak dalje omogućavajući povezivanje programa preko Interneta. Na taj način korisnici mogu pristupiti i upravljati sopstvenim podacima sa uređaja koji ima pristup Internetu, gde god da se nalaze. Cloud rešenje (rešenje u oblaku) podiže Vaš način poslovanja na efikasniji, bolji i moderniji nivo.

Povoljnost - maksimalni kvalitet uz minimalno ulaganje

Obezbedite svom biznisu dugoročnu stabilnost i sigurnost, jer korišćenjem našeg poslovnog softvera dobijate maksimalan kvalitet uz minimalno ulaganje.

  F

  Probna verzija  Unesite karaktere sa slike

  captcha

  Logik Firma je kompjuterski program za kompletnu podršku u praćenju poslovanja malih i srednjih preduzeća. Program organizuje celokupnu poslovnu evidenciju na jednom mestu i omogućava Vam brz i jednostavan uvid u svaki segment Vašeg poslovanja.

  Naša rešenja su modularna, jednostavna za upotrebu i nadogradnju prema Vašim zahtevima. Rad u lokalnoj mreži se naravno podrazumeva, a mi idemo i korak dalje omogućavajući povezivanje programa preko Interneta, tako da Vaše preduzeće ima centralizovane podatke čak i kada su filijale širom zemlje ili sveta.

  Program Firma obuhvata sve aspekte poslovanja jedne firme (preduzeća ili radnje). Program omogućava praćenje Vaših artikala (robe, materijala, gotovih proizvoda, ...),praćenje magacina, kupaca i dobavljača, rokova, planiranje nabavki, itd. Moguće je štampanje svih potrebnih dokumenata (računa otpremnica odnosno faktura, predračuna odnosno profaktura, rezervacija, prijemnica kalkulacija, međumagacinskih prenosa, povraćaja, ponuda, cenovnika, lager liste, ...). Kroz program se prate i sve finansijske transakcije (uplate, isplate). Praktično, program se koristi za vođenje svih potrebnih poslovnih knjiga i evidencija.

   

  Bez obzira na tip (radnja ili preduzeće tj. privredno društvo), bez obzira na delatnost (trgovinsko preduzeće - veleprodaja, maloprodaja, proizvodno preduzeće, sektor usluga, ...), izveštaji o poslovanju su svima potrebni. Program obiluje izveštajima: standardni, napredni, izveštaji na zahtev korisnika, ...

   

  Na ovaj način omogućeno je brzo dobijanje podataka o poslovanju tokom određenog perioda, čime je olakšano upravljanje i odlučivanje u firmi (preduzeću ili radnji).

  Proizvoljni upiti
  Softver je tu da beleži informacije i da Vam pomogne u donošenju odluka. Kada Vam je potrebna brza analiza tu su upiti: kolika je ostvarena razlika u ceni, ko je najbolji kupac, ko je najveći dužnik, koji proizvod donosi najveći prihod, ko je najbolji menadžer prodaje, ko koliko prosečno kasni sa plaćanjem ili na druga pitanja koja sami definišete.
  Finansijski izveštaji
  Analizirajte Vaše podatke naprednim alatima poput pivot tabela (višedimenzionalna kocka). Sagledajte i uporedite najbitnije informacije: prihodi, rashodi, evidencija prodaje i nabavke tokom vremena u odnosu na Vaše partnere, proizvode, magacine. Dobijene rezulate analize moćićete da posmatrate kroz nekoliko vrsta grafova.
  PDV do kraja!
  Program Firma je opremljen posebnim modulom za vođenje PDV evidencije. Dok kreirate svoje fakture, ulazne račune i prijemnice program će automatski popunjavati Vašu PDV evidenciju. Na kraju perioda, sa lakoćom kreirate obračun PDV-a.

   

  Program daje automatski popunjene formulare: Obrazac POPDV, KIR (Knjiga izdatih računa), KPR (Knjiga primljenih računa) i PPPDV (Poreska prijava PDV) spremne za štampu i izvoz za portal Poreske uprave E-porezi.

  CRM

  Teško da je moguće zamisliti dobro organizovano preduzeće bez kvalitetnog CRM (customer relationship management) softvera. U osnovnom paketu programa Firma postoji poseban modul za ovu namenu. Imaćete trajno zabeležene sve aktivnosti sa Vašim sadašnjim i potencijalnim klijentima. Program će Vas podsetiti na one obaveze koje Vas očekuju, ali i one klijente koje ste zapostavili u Vašim svakodnevnim aktivnostima. Ovaj segment programa je koristan za sve delove firme, a naročito za komercijalu i marketing.

  Ažuriranje preko interneta

  U okviru programa isporučuje se poseban alat za preuzimanje novih verzija programa sa Interneta, Firma Updater. Na brz i jednostavan način imaćete najnoviju verziju programa bez bilo kakvih dodatnih instalacija. Program je optimizovan da preuzme samo ono što je unapređeno u odnosu na Vašu verziju programa. Svakog prvog i petnaestog u mesecu program će Vas podsetiti na akciju ažuriranja. Ne propustite priliku da uvek imate aktuelnu verziju!

  Dodatni moduli

  Knjigovodstvo

  Modul za finansijsko knjigovodstvo Vam omogućava automatsko prevlačenje naloga za knjiženje na osnovu poslovnih promena, što u mnogome štedi vreme Vašoj službi knjigovodstva, i ujedno snižava troškove Vašeg poslovanja. Takođe, jednim potezom dobijate zaključni list, bilans stanja, bilans uspeha i ostale potrebne izveštaje.

  Pročitaj više
  Proizvodnja

  Modul proizvodnja je namenjen svim vrstama proizvodnih preduzeća. Kroz evidenciju radnih naloga, u svakom trenutku znate utroške i rezultate proizvodnje. Modul Vam omogućava automatizme prilikom kreiranja trebovanja, ulaza gotovih proizvoda, obračuna troškova po jedinici proizvoda i uz sve to, dodatne analize i izveštaje proizvodnje.

  Pročitaj više
  Obračun zarada

  Moduli Kadrovi i Zarade služe da u svakom trenutku imate evidenciju svih zaposlenih i da u par minuta obračunate obračunate plate, bolovanja, prevoz zaposlenima, makar ih bilo i više stotina. Kroz ove module dobijete mogućnost izvoza za objedinenu naplatu, kao i sve potrebne mesečne i godišnje izveštaje (PPP, M4, rekapitulacije primanja, itd.)

  Pročitaj više
  Osnovna sredstva

  Modul Osnovna sredstva služi da na jednom mestu imate celokupnu evidenciju osnovnih sredstava. Kroz sam modul je omogućena nabavka, dodatna ulaganja, amortizacija i otpis osnovnih sredstva, a sve to kroz najmanji mogući trud.

  Pročitaj više
  Hotelijerstvo

  Modul Recepcija vodi brigu o posetiocima Vašeg objekta, kompletnoj evidenciji raspoloživih kapaciteta i ostalim troškovima poslovanja. Modul je moguće povezati sa programom za ugostiteljstvo. Efikasan sistem koji je neophodan svakom ozbiljno hotelijeru.

  Pročitaj više
  Razvoj softvera na zahtev

  Pored dosada razvijenih, uvek smo spremni da kreiramo nove ili razvijemo postojeće module, a sve u cilju zadovoljenja potreba naših korisnika. Do sada smo razvijali module za bioskope, spa centre, servise i druge. Kontaktirajte nas i iznesete svoj zahtev.

  Pročitaj više

  Cenovnik

  F

  Logik Firma osnovni paket modula

  mesečna pretplata

  2 280

  dinara / mesečno

  F

  Modul Finansijsko knjigovodstvo

  mesečna pretplata

  1 200

  dinara / mesečno

  F

  Modul Proizvodnja

  mesečna pretplata

  720

  dinara / mesečno

  F

  Modul Obračun zarada

  mesečna pretplata

  1 440

  dinara / mesečno

  F

  Modul Osnovna sredstva

  mesečna pretplata

  720

  dinara / mesečno

  Napomena: U cenu licenci nije uključena cena instalacije, obuke i implementacije softvera. Cene svih Logik programa i usluga možete pogledati na strani Cenovnik.

   

  Cene su izražene u dinarima bez PDV-a. Naplata se vrši isključivo preko računa. Licenca važi za jedan računar. Za svaku sledeću licencu (nakon prve kupljene) za istog kupca odobrava se popust: od 2 do 5 kupljenih licenci popust je 10%, od 6 do 9 kupljenih licenci popust je 20%, a za 10 i više kupljenih licenci dobijaju se dodatne pogodnosti! Npr. ukoliko firma “Anđelković” ima četiri računara i kupuje četiri licence osnovnog paketa modula platiće ukupno 2280+2052+2052+2052=8436 dinara bez PDV-a mesečno. Dok ukoliko firma “Anđelković” ima sedam računara i kupuje sedam licenci osnovnog paketa modula platiće ukupno 2280+1824+1824+1824+1824+1824+1824=13224 dinara bez PDV-a mesečno. Kupovinom godišnje umesto mesečne pretplate dobija se dodatni popust.

   

  U slučaju kupovine više od 5 licenci moguć je trajni otkup licenci uz obavezno godišnje ažuriranje.

   

  Program Logik Firma može se nabaviti i kod nekog od Logik partnera.