Logik Kasa

Program za praćenje rada u maloprodaji

Kasa

Kompjuterski program za praćenje rada u maloprodaji sa podrškom za fiskalne uređaje. Program je u potpunosti prilagođen svim vrstama maloprodaje i ugostiteljstva i u svakom trenutku omogućava uvid u stanje zaliha i ostvareni dnevni pazar.
Ubrzavanje i olakšavanje rada

Program Vam na vrlo jednostavan način nudi mogućnost promene cena ili naziva artikala tako da nemate potrebu da to radite ručno na fiskalnoj kasi. Takođe, zaduženje radnika i obračun dnevnog pazara se kreiraju automatski, dostupni su u svakom trenutku, čime se štedi Vaše vreme.

Stanje zaliha, analiza prodaje i profita

U svakom trenutku možete videti izveštaje o prodaji, trenutnom stanju zaliha i dr., na osnovu kojih možete planirati nabavku i pratiti prodaju, a koji se automatski arhiviraju na kraju dana.

Apsolutna kontrola poslovanja od strane vlasnika

Program je koncipiran tako da samo administrator ima privilegije da vidi sve u programu. Više nivoa sigurnosti omogućiće Vam da se zaštitite od svih mogućih malverzacija. Za veći broj zaposlenih program automatski sračunava zaduženje po radniku što Vam omogućava da svakog dužite ponaosob.

Uvek dostupna tehnička podrška

Tim od 15 stručnjaka zadužen je za odgovaranje na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane za Logik programe, putem telefona, e-mail-a, internet konekcije ili dolaska u Vaše prostorije.

Maksimalna pouzdanost u radu

Preko 3000 zadovoljnih korisnika, pravnih lica, dokazuje pouzdanost i sigurnost našeg poslovnog softvera. Tačnost i preciznost programa smanjuju faktor ljudske greške, što Vam omogućava bolju kontrolu poslovanja.

Jednostavnost pri korišćenju

Program Logik Kasa je vrlo jednostavan za korišćenje, tako da informatička pismenost korisnika skoro da uopšte nije potrebna. Princip rada u programu je identičan za sve segmente, što u mnogome olakšava snalaženje u programu.

  K

  Probna verzija  Unesite karaktere sa slike

  captcha

  Moguće je definisanje grupa artikala koje se pojavljuju u specijalnim prozorima, pa je za odabir artikla iz grupe dovoljan jedan klik mišem. Osim toga, moguće je korišćenje klasičnog pretraživanja po imenu, delu imena ili po šifri.

  Izgledom računa moguće je lako manipulisati iz programa prema mogućnostima koje pruža fiskalni štampač ili fiskalna kasa sa kojom radite.

  U programu na jednostavan način možete definisati sve artikle koje prodajete (proizvode, robu, usluge) uz zadavanje sledećih podataka:

  1. Naziv artikla, šifra i barkod artikla
  2. Nabavna i prodajna cena
  3. Poreska stopa
  4. Trenutna količina, minimalna količina na lageru (kada trenutna količina padne ispod minimalne, program Vas obaveštava da je potrebno izvršiti nabavku)
  5. Grupa artikala (samo ako želite rad sa grupama, što olakšava pretraživanje i manipulaciju nad artiklima)
  6. Definisanje sirovina (samo ako se radi o kombinovanom tj. složenom artiklu koji je sastavljen od sirovina)

  Definisanjem prodavaca obezbeđujete praćenje prodaje za svakog pojedinačno. Ukoliko je potrebno svaki prodavac može imati šifru za identifikaciju. Broj zaposlenih nije ograničen brojem operatera na fiskalnom uređaju (fiskalnom štampaču ili fiskalnoj kasi). Mogući su i napredniji načini autorizacije: preko smart kartica, ...

  Dnevni i periodični pregled (izveštaj) prodaje
  U svakom trenutku možete pregledati izveštaje o prodaji, trenutnom stanju zaliha, itd.

   

  Na osnovu ovih izveštaja možete planirati nabavku i pratiti prodaju. Svi ovi izveštaji, zajedno sa svim pojedinačnim računima, se arhiviraju na nivou dana.

   

  Pored toga, program Kasa omogućava direktno izvršenje “Z” izveštaja fiskalnog uređaja (ukoliko uređaj poseduje odgovarajuću softversku komandu).

  Knjigovodstvena dokumentacija
  Uz sam program za vođenje maloprodaje isporučuje se i dodatna aplikacija Kasa Dokumenti za dokumente iz domena knjigovodstva: kalkulacije, nivelacije, fakture i profakture, interne dostavnice, gotovinske račune, … Svaki proknjiženi dokument će ažurirati bazu podataka na računaru ali i artikle (nazive, cene, …) u samom fiskalnom uređaju. Akcije su u najvećoj mogućoj meri automatizovane, pa se izborom virmanskog načina plaćanja u programu Kasa automatski kreira faktura u programu Kasa Dokumenti, spremna za štampanje na alternativnom A4 štampaču, snimanje u PDF ili HTML format ili direktno slanje faksom.

   

  Takođe, u programu je dostupna i druga potrebna evidencija. Na jednostavan način možete štampati Trgovačku knjigu (TK obrazac), Dnevni promet ugostitelja (DPU obrazac), …

  Evidencija partnera
  Kasa Partneri je još jedan dopunski program koji se nalazi u standardnom paketu. Program vodi evidenciju o Vašim partnerima (kupcima i dobavljačima). U svakom trenutnu možete videti saldo sa partnerima, proknjižiti uplatu ili videti generalije za konkretnog partnera.

   

  Ovaj dodatni program se u dragstorima i prodavnicama može koristiti i na alternativni način za evidenciju kupaca na odloženo plaćanje čekovima. U ovom režimu rada program dozvoljava kupcu da pazari robu samo do vrednosti čeka koji je dao unapred (za više je potrebno odmah doplatiti kešom ili dati novi ček).

  Sloboda izbora fiskalnog uređaja

  Program Kasa podržava rad sa više uređaja koji su sertifikovani za rad u režimu fiskalnog štampača. Vaše je da odaberete fiskalni štampač ili fiskalnu kasu koji Vam po performansama i ceni najviše odgovara.

   

  Takođe, ukoliko već posedujete fiskalne uređaje i naš program, možete slobodno menjati fiskalne štampače ili fiskalne kase bez da menjate i program. Na osnovu iskustava na terenu, naše preporuke za fiskalni uređaj su fiskalni štampači IntRaster FP600 i FP550+.

   

  Informacije o fiskalnim uređajima koje podržavamo

  Cenovnik

  Ovde možete pogledati cenovnik osnovnog paketa kao i dodatnih modula u napomenu da možete ostvatiti popust na količinu.
  K

  Logik Kasa

  osnovni paket

  25 200

  dinara

  K

  Obuka ili Intervencija

  u Nišu

  2 400

  dinara / sat

  K

  Obuka ili Intervencija

  van Niša

  3 600

  dinara / sat

  K

  Programer / sat

  razvoj na zahtev korisnika

  4 800

  dinara / sat

  K

  Intervencija

  van radnog vremena

  6 000

  dinara / sat

  Napomena: U cenu licenci nije uključena cena instalacije, obuke i implementacije softvera. Cene svih Logik programa i usluga možete pogledati na strani Cenovnik.

   

  Cene su izražene u dinarima bez PDV-a. Naplata se vrši isključivo preko računa. Licenca važi za jedan računar. Za svaku sledeću licencu (nakon prve kupljene) za istog kupca odobrava se popust: do 3 kupljene licence popust je 40%, do 5 kupljenih licenci popust je 50%, a preko 5 kupljenih licenci popust je 60%! Npr. ukoliko firma “Anđelković” ima četiri računara i kupuje četiri licence platiće ukupno 25200+15120+15120+12600=68040 dinara bez PDV-a.

  Program Logik Kasa može se nabaviti i kod nekog od Logik partnera.