Logik Kasa

Program za praćenje rada u maloprodaji

Kasa

Kompjuterski program za praćenje rada u maloprodaji (odobreni elektronski fiskalni uređaj). Program je u potpunosti prilagođen svim vrstama maloprodaje i ugostiteljstva i u svakom trenutku omogućava uvid u stanje zaliha i ostvareni dnevni pazar.
Program je prošao proces odobrenja kod Poreske uprave u skladu sa novim Zakonom o fiskalizaciji. ESIR broj: 868/5.0
Ubrzavanje i olakšavanje rada

Program Vam na vrlo jednostavan način nudi mogućnost promene cena ili naziva artikala tako da nemate potrebu da to radite ručno na fiskalnoj kasi. Takođe, zaduženje radnika i obračun dnevnog pazara se kreiraju automatski, dostupni su u svakom trenutku, čime se štedi Vaše vreme.

Stanje zaliha, analiza prodaje i profita

U svakom trenutku možete videti izveštaje o prodaji, trenutnom stanju zaliha i dr., na osnovu kojih možete planirati nabavku i pratiti prodaju, a koji se automatski arhiviraju na kraju dana.

Apsolutna kontrola poslovanja od strane vlasnika

Program je koncipiran tako da samo administrator ima privilegije da vidi sve u programu. Više nivoa sigurnosti omogućiće Vam da se zaštitite od svih mogućih malverzacija. Za veći broj zaposlenih program automatski sračunava zaduženje po radniku što Vam omogućava da svakog dužite ponaosob.

Uvek dostupna tehnička podrška

Tim od 15 stručnjaka zadužen je za odgovaranje na sva Vaša pitanja i nedoumice vezane za Logik programe, putem telefona, e-mail-a, internet konekcije ili dolaska u Vaše prostorije.

Maksimalna pouzdanost u radu

Preko 3000 zadovoljnih korisnika, pravnih lica, dokazuje pouzdanost i sigurnost našeg poslovnog softvera. Tačnost i preciznost programa smanjuju faktor ljudske greške, što Vam omogućava bolju kontrolu poslovanja.

Jednostavnost pri korišćenju

Program Logik Kasa je vrlo jednostavan za korišćenje, tako da informatička pismenost korisnika skoro da uopšte nije potrebna. Princip rada u programu je identičan za sve segmente, što u mnogome olakšava snalaženje u programu.

  K

  Probna verzija  Unesite karaktere sa slike

  captcha

  Moguće je definisanje grupa artikala koje se pojavljuju u specijalnim prozorima, pa je za odabir artikla iz grupe dovoljan jedan klik mišem. Osim toga, moguće je korišćenje klasičnog pretraživanja po imenu, delu imena ili po šifri.

  Količinama i cenama odabranih artikala moguće je lako manipulisati iz programa kako bi proces izdavanja računa bio što brži i jednostavniji.

  U programu na jednostavan način možete definisati sve artikle koje prodajete (proizvode, robu, usluge) uz zadavanje sledećih podataka:

  1. Naziv artikla, šifra i barkod artikla
  2. Nabavna i prodajna cena
  3. Poreska stopa
  4. Trenutna količina, minimalna količina na lageru (kada trenutna količina padne ispod minimalne, program Vas obaveštava da je potrebno izvršiti nabavku)
  5. Grupa artikala (samo ako želite rad sa grupama, što olakšava pretraživanje i manipulaciju nad artiklima)
  6. Definisanje sirovina (samo ako se radi o kombinovanom tj. složenom artiklu koji je sastavljen od sirovina)

  Definisanjem prodavaca obezbeđujete praćenje prodaje za svakog pojedinačno. Ukoliko je potrebno svaki prodavac može imati šifru za identifikaciju. Broj zaposlenih nije ograničen brojem operatera na fiskalnom uređaju (fiskalnom štampaču ili fiskalnoj kasi). Mogući su i napredniji načini autorizacije: preko smart kartica, ...

  Dnevni i periodični pregled (izveštaj) prodaje
  U svakom trenutku možete pregledati izveštaje o prodaji, trenutnom stanju zaliha, itd.

   

  Na osnovu ovih izveštaja možete planirati nabavku i pratiti prodaju. Svi ovi izveštaji, zajedno sa svim pojedinačnim računima, se arhiviraju na nivou dana.

  Knjigovodstvena dokumentacija
  Uz sam program za vođenje maloprodaje isporučuje se i dodatna aplikacija Kasa Dokumenti za dokumente iz domena knjigovodstva: kalkulacije, nivelacije, fakture i profakture, interne dostavnice, gotovinske račune, … Svaki proknjiženi dokument će ažurirati bazu podataka na računaru ali i artikle (nazive, cene, …) u samom fiskalnom uređaju. Akcije su u najvećoj mogućoj meri automatizovane, pa se izborom virmanskog načina plaćanja u programu Kasa automatski kreira faktura u programu Kasa Dokumenti, spremna za štampanje na alternativnom A4 štampaču, snimanje u PDF ili HTML format ili direktno slanje faksom.

   

  Takođe, u programu je dostupna i druga potrebna evidencija. Na jednostavan način možete štampati Trgovačku knjigu (TK obrazac), Dnevni promet ugostitelja (DPU obrazac), …

  Evidencija partnera
  Kasa Partneri je još jedan dopunski program koji se nalazi u standardnom paketu. Program vodi evidenciju o Vašim partnerima (kupcima i dobavljačima). U svakom trenutnu možete videti saldo sa partnerima, proknjižiti uplatu ili videti generalije za konkretnog partnera.

   

  Ovaj dodatni program se u dragstorima i prodavnicama može koristiti i na alternativni način za evidenciju kupaca na odloženo plaćanje čekovima. U ovom režimu rada program dozvoljava kupcu da pazari robu samo do vrednosti čeka koji je dao unapred (za više je potrebno odmah doplatiti kešom ili dati novi ček).

  Sloboda izbora hardvera

  Program Kasa podržava rad sa svim računarima sa instaliranim Windows operativnim sistemom novije generacije. Takođe podržavamo sve POS štampače koji mogu odštampati čitljivi QR kod. Vaše je da odaberete POS štampač koji Vam po performansama i ceni najviše odgovara.

   

  Takođe, ukoliko već posedujete računare i POS opremu i naš program, možete slobodno menjati računarsku ili POS opremu bez da menjate i program. Što se tiče L-PFR-a preporučujemo Windows rešenje, a ukoliko se odlučite za hardverski L-PFR naša preporuka su uređaji IntRaster DP-150MX, DP25MX, WP-50MX i FP-700MX.

   

  Informacije o fiskalnim uređajima koje smo podržavali po zakonu koji prestaje da važi 30.04.2022. godine!

  Cenovnik

  Ovde možete pogledati cenovnik osnovnog paketa kao i dodatnih modula u napomenu da možete ostvatiti popust na količinu.
  K

  Logik Kasa

  mesečna pretplata

  1 440

  dinara / mesečno

  K

  Obuka ili Intervencija

  online

  2 400

  dinara / sat

  K

  Obuka ili Intervencija

  kod korisnika

  4 200

  dinara / sat

  K

  Programer / sat

  razvoj na zahtev korisnika

  5 400

  dinara / sat

  K

  Intervencija

  van radnog vremena

  6 600

  dinara / sat

  Napomena: U cenu licenci nije uključena cena instalacije, obuke i implementacije softvera. Cene svih Logik programa i usluga možete pogledati na strani Cenovnik.

   

  Cene su izražene u dinarima bez PDV-a. Naplata se vrši isključivo preko računa. Licenca važi za jedan računar. Za svaku sledeću licencu (nakon prve kupljene) za istog kupca odobrava se popust: od 2 do 5 kupljenih licenci popust je 10%, od 6 do 9 kupljenih licenci popust je 20%, a za 10 i više kupljenih licenci dobijaju se dodatne pogodnosti! Npr. ukoliko firma “Anđelković” ima četiri računara i kupuje četiri licence platiće ukupno 1440+1296+1296+1296=5328 dinara bez PDV-a mesečno. Dok ukoliko firma “Anđelković” ima sedam računara i kupuje sedam licenci platiće ukupno 1440+1152+1152+1152+1152+1152+1152=8352 dinara bez PDV-a mesečno. Kupovinom godišnje umesto mesečne pretplate dobija se dodatni popust.

   

  U slučaju kupovine više od 5 licenci moguć je trajni otkup licenci uz obavezno godišnje ažuriranje.

   

  Program Logik Kasa može se nabaviti i kod nekog od Logik partnera.