LOGIK IMA NAJBOLJI PROCES SELEKCIJE

Logik je dobitnik priznanja za najbolji proces selekcije po ocenama kandidata sajta Poslovi.Infostud.com u kategoriji IT kompanija.

Godinama unazad sajt Poslovi.Infostud.com omogućava kandidatima, koji konkurišu na oglase za posao, da ocene svoje iskustvo sa određenom kompanijom nakon završenog procesa selekcije. Bez obzira da li su bili zaposleni u tom procesu ili ne, kandidati su ocenjivali kompanije po svim ključnim parametrima za proces selekcije.

Analizom podataka prikupljenih tokom 2020. godine, utvrđeno je da je naša kompanija po ocenama kandidata osvojila prvo mesto u kategoriji IT kompanije. Time je Logik postao nosilac prestižnog priznanja u najzahtevnijoj kategoriji, s obzirom da postoje samo još dve kategorije: opšta kategorija i HR agencije.

„Znamo da je ova godina po svemu bila specifična, pa je trebalo i prilagoditi se novonastaloj situaciji. Nije bilo uvek jednostavno ni nama, ni kandidatima. Morali smo u hodu da rešavamo postojeće situacije, ali smo se zaista trudili da imamo puno razumevanja za svakog kandidata. Baš i zbog toga, ova nagrada nam je dokaz da smo zaista sve uradili najbolje moguće“, rekao je direktor Logika Veljko Radovanović na webinaru koji se održao umesto ceremonije dodele priznanja. „Ovim priznanjem Logik je nagrađen za posvećen odnos prema kandidatima, što će nas u budućnosti podsticati da i na delu pokažemo da zaista brinemo o svojim sadašnjim, i potencijalnim zaposlenima.“

Odlomak sa webinara pogledajte ovde. U ovogodišnjem ocenjivanju učestvovalo je 14.766 kandidata koji su samostalno ocenili 5.811 poslodavaca, a ukupno je ocenjivano 44.908 procesa selekcije.