SOGE BIZNIS KLUB

Societe Generale banka u okviru SoGe Biznis kluba predstavila je temu “Digitalna ekonomija – gde sam tu ja”. O najsavremenijim trendovima koji menjaju poslovanje na panel diskusiji govorili su:
Goran Pitić – predsednik UO Societe Generale banka Srbija,
Bojan Leković – CEO KupujemProdajem.com,
Milan Lončarević – generalni direktor Jasmila (vlasnik brenda Extreme Intimo),
Milan Bukumirović – član Saveza za e-upravu NALED-a i IT menadžer Nelta i
Veljko Radovanović – direktor Logika.
Moderator panel diskusije bio je Zoran Stanojević, urednik i novinar RTS-a.

U punoj sali Centra za inovativno preduzetništvo mladih, privrednici su imali prilike da čuju kako IT trendovi mogu doprineti povećanju efikasnosti u njihovom poslovanju. Sagledani su svi izazovi koju mogu uticati na uspešnost implementacije novih tehnologija, od zakonske regulative do internih procesa i nedovoljno edukovanog kadra u samim preduzećima. Panelisti su uz navođenje uspešnih primera prakse iz realnog sektora, davali savete privrednicima na koji način i u kom obimu je “digitalizacija” poslovnih procesa u njihovim preduzećima potrebna i opravdana.

Drago nam je što su predstavnici Logika imali priliku da razmene mišljenja sa panelistima čije su profesionalne biografije zaista bogate, kao i sa privrednicima iz publike. Zahvaljujemo se Societe Generale banci što su nas pozvali da učestvujemo i damo svoj doprinos.